SCANDINAVIAN GAME FAIR 15 - 16 MAJ 2010.

Så var det dags igen för mässan i Axbergshammar utanför Örebro. Med tanke på att många ripjägare försvann från trakten när mässan hölls förra året, beslutades att lägga mässan i maj istället. Som det såg ut efter första dagen så verkar det ha varit ett gott val för det var många besökare.

Dock såg det inte ljust ut när rullgardinen drogs upp på lördag morgon - regnet vräkte ner och det var helt klart läge att krypa tillbaka ner i sängen igen. Men det gick ju inte - har man lovat ställa upp så har man.... Väl på plats minskade regnet efter hand och på förmiddagen sken solen och värmde större delen av Örebro län med sina +23 grader!

I SBaK-Mellans rasmonter fanns i år bilder i A4-storlek på våra raser och vi hade broschyrer att dela ut. I år hade vi fler besökare till montern och de som besökte oss kom för att få veta mer om de olika Basset-raserna. I år var intresset betydligt större!

Vi deltog också i rasparaderna som hölls två gånger varje dag, där en kort information hölls om varje jakthundsras som var representerad.

TACK till alla som ställde upp! Lördag: Carina & Per-Inge, Ann-Sofie med familj, Fredrik & Jessica, och Hans Lagerström som besökte montern en längre stund. Söndag: Monika Sjömilla, samt Risto Meldemo.

Det blir fler mässor som La Mellan kommer att delta vid så är du intresserad att vara med i vår monter med din hund - hör av dig till någon i styrelsen. Det är trevliga dagar och det ger många möten med trevliga människor!

/Boel Nilsson

 

 

Vår Mässmonter

 

 

 

Här ses Ann-Sofie Säljgård och Boel Nilsson i samspråk med

besökare intresserade av våra raser

 

 

Boel Nilsson i samspråk med nya mässbesökare

 

 

Fredrik och Jessica som visar en av sina två Fauvar

 

 

Väntans Lyckliga Lotta o Väntans Kaffe Karamell 

 

 

Efter en hel dag på Mässan kan det vara skönt att få vila

ut inför hemfärd