HUSDJURSMÄSSA I KARLSTAD 17 - 18 APRIL 2010.

Helgen den 17 - 18 april 2010 var SBaK Lokalavdelning Mellan representerade vid Husdjursmässan på Hammarö i Karlstad. Mässan var förlagd vid Equality Horse Arena ute på Hammarö, som ligger c:a 1 mil från centrala Karlstad. Mässan har tidigare år varit förlagd vid Löfbergs Lila Arena, dock inte de senaste 3 åren. Mässan har fått flytta från LLA p g a allergirisken efter att många pälsdjur vistats inne på arenan, men detta har gjort att mässan hamnat lite i skymundan ute på Hammarö.

Trots detta var det stort intresse för vår monter och många som ville "prata hund" och våra Bassetbroschyrer hade en strykande åtgång.

Tyvärr så var varken Basset Fauve de Bretagne, Grand Basset Griffon Vendeen eller Basset Bleu de Gascogne representerade.

Alla Ni Bassetägare, oavsett Basettras, som tycker att det skulle vara kul att vara med vid Mässor och visa upp Era hundar är välkomna att ringa till någon i styrelsen och anmäla Ert intresse.

 

Lördagens kelgris var BAN TuttiFrutta ägare Maria Forsberg. 

 

Söndagens kelgris var PBGV Ozzy snart 4 månader gammal. Här tillsammans med BH Swede Suns Qasper, ägare till de båda är Ralf Segerström.

 

Efter en hel dag på Husdjursmässan kan det vara skönt att få krypa upp i matte Kicki Larssons trygga famn.

 

Stort intresse tilldrog sig SBaK La Mellans monter.