SUNNE JAKTMÄSSA 2019

 

SUNNE JAKTMÄSSA 2018

 

SUNNE JAKTMÄSSA 2017

Sunne Jaktmässa

Sunne Jaktmässa

 

SUNNE JAKTMÄSSA 8-9 augusti 2014 

Tusen tack till all SBaK´s monterpersonal och alla förbipasserande Basset-vänner vid succén av Sunne Jaktmässa 2014. Montern representerades av raserna Basset Fauve de Bretagne, Petit Basset Griffon Vendéen och Basset Artesien Normand.

Två fantastiskt fina dagar med trevliga deltagare och många intresserade av våra hundar. Kurt Johansen tog turen ända från Särna med tre valpar som var ett stort dragplåster.

Jeppe Strids hundskola hade utbildning och uppvisning av 14 ekipage vid två tillfällen varje dag. Där deltog Ulrik Karlsson med Fauven Elvira ”Chelsea” med stor bravur. Jeppe var mycket imponerad av samarbetet mellan husse och hund.

Förberedelsearbete med mässan har pågått några veckor och ett särskilt tack till Ulrik Karlsson och Pernilla Fauhlér som bidragit på ett enastående sätt med i första hand kontakterna med arrangören och det som är kopplat till BFDB.

Pernilla var också initiativtagare till ett lotteri som  Selma Spa+ sponsrade för SBaK under mässdagarna och vi gratulerar ANNICA SJÖSTEDT JOHANNESSON Grums, till ett dagsspa för två personer.

Vi önskar Sunne Jaktmässa med bröderna Besterman i spetsen all lycka till i fortsättningen. Vi ses garanterat i augusti 2015.

 

                                 På bilden: Ulrik Karlsson, Ola Nilsson & Ingemar Olofsson