Deltagarna anlände till konferensen vid 18-tiden där vi installerade oss i en för ändamålet utmärkt byggnad med kök, allrum, konferensrum och ett flertal sovrum. Boel såg till att vi fick en kaffetår med tilltugg innan vi drog igång regelgenomgången. Detta höll vi på med till 22-tiden då vi intog en veritabel festmåltid som Boel fixat med diverse kallskuret och potatissallad. Under denna och ytterligare några timmar fortsatt drevprovs och hundsnack tills vi så småning om var tvungna att slafa. Upp i ottan för avfärd till Lilla Isåsen där Boel gjort i ordning  frukost varefter vi drog till skogs. Vi släppte en av Boels fauvear, en riktig + variant. Efter ett par tre sökturer upptag på rå som gör en stor bukt väl i hörhåll. Men efter några trängre bukter och timmen paserats så drog det ut och han släppte föredömligt efter stund.

Efter protokollskrivning där ju alla moment var bedömbara vidtog så diskussioner om dessa, exakt så som man vill ha det på en domarekonferens. Särskilt när man har elever med är detta av stor vikt. Vi hade god samsyn visade det sig så det är lovande inför framtiden.

Under tiden hade Boel fixat till den oblgatoriska soppan som vi lät oss väl smaka, och ovan på detta kaffekoppen med tilltugg så vi var alla mätta och belåtna när vi drog hemåt. TACK  BOEL.

 

Tivedstorp

Tivedstorp

 

.

Mätta och belåtna

 

.

 

 

Frukost på Lilla Isåsen

 

.

"Kollegiet"